VÅR VISJON ER AT

Årets tur med Kort Applaus Travel skal bli ett av årets høydepunkt

Om Kort Applaus Travel

Kort Applaus Travel har en lang fartstid innen reiseliv. Det betyr at vi har opplevd mye, og i mange land. Det å være en trygg reisearrangør betyr at vi gjøre et grundig forarbeid før turen. Det er en styrke, og trygghet, hvis noe uforholdsmessig skulle oppstå. Trygghet er et nøkkelord for oss. Samtidig er vårt mål at våre turer skal huskes som morsomme, opplevelsesrike og spennende.

Kort Applaus har alltid med egne reiseledere fra Norge på våre gruppeturer. De kjenner landet, de kan kulturen, de kan historien, og de er fremfor alt gode med mennesker

Reiseliv er som resten av samfunnet i en stadig endring. Våre erfaringer samsvarer godt med den tiden vi er inne i, folk ønsker et mer aktivt preg på ferien. Vi tilbyr aktive turer for alle. Vandring, eller – gå tur på godt norsk, er ofte hovedaktivitet på våre turer.  Vandring i flotte omgivelser er fantastisk. Det være seg langs havet i Italia, i nydelige omgivelser i alpene, eller på en Pilgrimsrute i Spania. Vi lager turer til steder vi tror det vil gi stor å glede å oppleve. Noen turer tilrettelegger vi for kunder som ønsker seg til et spesielt sted. Vi har hele Europa som vår lekegrind.

Som reisearrangør er vi opptatt av at alle skal få gode opplevelser på våre turer. Vi tar hensyn til at den fysiske formen er forskjellig, det betyr at vi deler inn gruppen i forskjellig nivåer. Så kan man gå i et tempo som passer best for seg selv. Her blir det ikke delt ut startnummer. Vi skal ha tid til å se landskapet, ta bilder og hygge oss.

Vi er en turoperatør som setter fokus på å lage hver tur til en god historie. Det betyr at vi har felles lunsjer og middager. Hvor vi oppsummerer og informerer, hvor gode historier oppstår. Vi har opplevelsesrike dager, og kan ha rolige ettermiddager. Rundt langbordet er det alltid noen å dele dagens opplevelser med, det er fint.  Vi ønsker å ha et passe tempo, hvor dagene ikke starter før vi har hatt en god frokost og har tid til å gjøre oss klare for dagens opplevelser. Det er tross alt ferie.

Som turledere har vi et ekte engasjement i det vi holder på med. Vi elsker å vise frem hvilke skatter av opplevelser vi har funnet. Vi er opptatt av å finne steder utenfor allfarvei. Som oftest mindre steder, som gir oss både historie, natur og gode matopplevelser. Vi leter etter de bortgjemte perlene, som ligger i alle land.

Vi opplever ofte at det viktigste våre gjester sitter igjen med, er gleden av å bli med i ett felleskap som oppstår når man er på tur. De gode historiene, de små tingene, måltidene hvor latter og prat flyter om hverandre. Den summingen som oppstår rundt bordet, er som musikk i våre ører. Det skal være gøy å være på tur med oss.

Vi er derfor opptatt av å være oss selv, dele med vår kunnskap. Være lett tilgjengelige både før, under og etter turer. Det er nok mye derfor våre gjester kommer tilbake år etter år.