FSC Ålesund

Mallorca

17. – 24. oktober

Mallorca er den største øya i øygruppen Balearene i Middelhavet. Øya er en magnet på oss som er opptatt av vakker natur, fantastiske strender, historie og spennende byer. Her har Ullriche hatt sitt paradis i tjue år.  Nå skal hun vise oss sine skjulte favoritter, som man bare får av noen som er lokalkjent.

Øya har mange perler av steder. Vi skal oppleve disse med en genuin touch av lokalkunnskap. Her blir det fine vandreturer, hyggelige byer hvor man kan sitte nede ved havet og bare hygge seg. Besøk i Palma by er en selvfølge, her er det både shopping og kultur i rikt monn. Så skal vi besøke disse små lokale spisestedene rundt om på øya, med sine helt unike kulinariske tradisjoner. Mallorca skal oppleves på første rad.

Mallorca er virkelig et allsidig reisemål som tilbyr noe for enhver smak. Enten du er interessert i kultur, natur, eller bare ønsker å slappe av på vakre strender, vil Mallorca sørge for at du får en minneverdig opplevelse. Vi skal oppleve et Mallorca ikke så mange får oppleve. Et annerledes Mallorca hvor vi skal følge i hælene på Ullriche. Hun tar oss med til sine favorittsteder, det blir spennende. Samtidig kommer vi også til få med oss de mer kjente og vakre stedene, for å gjøre det hele komplett. Uansett, det blir ikke komplett uten den gode stemningen vi lager sammen.

Den gode stemningen starter gjerne med morgentrening med Annka. Det er jo det som forlenger livet. Hvor alle stiller opp, så lenge det ikke er gode shoppingmuligheter i nabolaget..  Så fortsetter vi med utflukter sammen, her blir både vandringer, fine steder og mye hygge. Som alltid kommer vi til å ha felles lunsjer, og middager.  Det er her vi skaper den unike atmosfæren.

Av utflukter skal vi ta den korte turen inn til hovedstaden, Palma de Mallorca. Den majestetiske katedralen La Seu, med sin gotiske arkitektur og fantastiske havutsikt, er et must-see. Vi skal utforsk de smale gatene i den gamle bydelen, hvor vi finner sjarmerende butikker, kafeer og lokale markeder. Så er jeg helt sikker på at vi finner noen av disse små torvene, med sine sjarmerende cafeer, gjemt inne blant gamle bygninger. Her setter vi Sunnmøre på kartet.

Så har vi fjell som Serra de Tramuntana, hvor vi kan utforske sjarmerende landsbyer. som Valldemossa, kjent for sitt klostergods og vakre omgivelser. Det er en vakker kjøretur hvor vi kan nyt panoramautsikten over fjellene og Middelhavet. For de spreke er det flotte turstier som gir muligheten til å oppdage øyas natur fra første rad. Så blir det masse annet spennende, som blant annet Marcat Santanyi. Santanyi er en historisk by, med et historisk bra marked. Det passer fint for oss en formiddag. Så må det ikke glemmes at vi skal ha Ålesund- mesterskap i «Kaste på Stikka» med premieutdeling på terrassen til Ullriche.

 

HØYDEPUNKTER:

 • Valldemossa & Deia
 • Palma by og La Sau katedralen
 • Vinsmaking hos Can Feliu
 • Marked i Santanyi
 • Trening med Annka
 • Sosialt samhold i toppklasse

 

INFORMASJON

Bosted
Vi skal bo fint til på Tacande Portals Hotel i Bendinat. Det er et fire stjerners hotell, med svømmebasseng og en fin liten strand. Her er det restaurant/bar og hyggelig stemning. Her skal vi bo hele uken.

Pris
Fra NOK 18.995,-

Prisen inkluderer:

 • Flyreise
 • hotell
 • frokost og middager
 • alt av transport
 • alle utflukter
 • inngang til alle attraksjoner
 • reiseleder fra Kort Applaus Travel

Ikke inkludert i prisen:

 • Lunsj på fridag
 • Enkeltromstillegg (NOK 3.000,-)

Flytider

 1. oktober: Ålesund – Palma di Mallorca 16:35 -23:45 Norwegian via Oslo

24.oktober: Palma di Mallorca – Ålesund 15:55 – 21:40 Norwegian via Oslo

Aalesund-mallorca-4
Aalesund-mallorca-5
Aalesund-mallorca-3
Aalesund-mallorca-2
Aalesund-mallorca-7
Aalesund-mallorca-1
Aalesund-mallorca-6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow