Reiselyst?

Vi har mange forslag til turer, både i Norge og i Europa. Sammen kan vi finne ut hvor det er best og reise akkurat for dere. Vi kan reiseliv, og kan hjelpe  til med å lage en tur som passer deres behov best.

Vi er gode på å sette sammen turer, både med og uten reiseleder, til steder som er spennende for de fleste. Det viktigste for oss er at dere som kunder føler seg ivaretatt, og at dere får en minneverdig opplevelse. For at det skal bli en god opplevelse er det at viktig at alt henger i sammen, flyreise, transport, hotell, opplevelser og mat. Det å sette sammen slike turer er vårt arbeid. Vår erfaring skal være deres trygghet.

Vi har hatt turer til mange land i Europa. Tenker dere at Sicilia høres spennende ut, eller de vakre byene i Cinque Terre. Vandring i vakre fjell, med idylliske landsbyer i Østerrike, Italia eller Frankrike. Kanskje noen av de fine innsjøene i Nord Italia, kombinert med opera i Verona. Yoga i Tatrafjellene i Polen. Oppleve det ekte Spania, i Baskerland og  Galicia. Hvor livet, maten og naturen begeistrer oss. Det er bare fantasien, og kunnskapen, som setter grenser.

Eller vil man oppleve det man har utenfor sin egen stuedør. Noen dager på Verdens Ende og vakre Hvasser utenfor Tønsberg. Telemark i all sin prakt. Vestlandet, litt utenfor allfarvei. Vesterålen med sine små fantastisk fiskevær, kombinert med en etappe med Hurtigruten. Vår jobb er tilrettelegge for flotte opplevelser.

Har du et firma, en forening, en vennegjeng  eller annen gruppe som ønsker å få hjelp til å lage en minneverdig tur, er vi behjelpelige med å legge til rette for gode opplevelser.