SKULLERUD SPORT SENTER

Vandring i Cotswolds og Wales

21. – 28. august 2023

REISEMENY

Program kommer senere

Totalpris:  NOK 16.500,- per person, del i dobbeltrom.

Enkeltromstillegg: På forespørsel

NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 11,90 i forhold til 1 GBP. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke / redusere totalprisen.

”Alt” er som vanlig inkludert, som f.eks. fly, del i dobbeltrom, helpensjon med ett glass til maten og topp motivert reiseleder (Petter).

Faktura på første innbetaling på NOK 5.000,- skjer etter påmelding. Faktura sendes via mail. OBS! Ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Faktura på restbeløpet sendes ut senere og har betalingsfrist 60 dager før avreise. Faktura sendes via mail.

 I prisen inngår:

 • Fly t/r
 • All busstransfer i henhold til programmet.
 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Frokost, lunsj og middag med et glass vin, alle dager – altså helpensjon.
 • Alle utflukter
 • Lokalkjent italienskspråklig turleder fra Kort Applaus Travel (Petter Lo Presti)

I prisen inngår ikke:

 •  Personlig reiseforsikring og avbestillingsforsikring
 • Lunsj på fridag
 • Eventuelt enkeltromstillegg.

  21.august: Oslo Gardermoen – London Gatwick klokken 13:05 – 14:25

  28. august: London Gatwick – Oslo Gardermoen klokken 15:00-18:05

  Flybilletten kommer på mail senest en uke før avreise. Flybilletten din er et referansenummer. Det er en gruppebillett, så alle i gruppen har samme referansenummer/billett.

  Det er tillatt med 23 kilo innsjekket bagasje, samt håndbagasje som kan veie 10 kilo

  Kontroller utløpsdato på passet ditt, det bør være gyldig inntil seks måneder etter hjemkomst.

  Etter påmelding vil du motta en faktura på kr 5000,- i depositum. Når den er betalt innen fristen, er din deltagelse på turen bekreftet.

  Faktura på restbeløpet sendes ut senere med forfall 60 dager før avreise.

  Alle fakturaer blir sendt ut på e-postadressen du oppga i påmeldingsskjemaet.

  PRAKTISK INFO OM EGEN BAGASJE

  Ta med en mindre ryggsekk, den trenger du når vi er ute og vandrer. I den pakker du alt fra vann, solkrem, matpakke med mere. Sekken kan også brukes håndbagasje på flyet.

  REISEFORSIKRING

  Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Reiseforsikring hjelper deg hvis det skulle oppstå  uforutsette hendelser underveis på reisen.

  Det er en trygghet for deg. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen, og oppbevare denne separat under reisen.

  På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor.
  Det kan bestilles her: https://www.helsenorge.no/turist-i-utlandet/europeisk-helsetrygdkort/

  Påmeldingsskjema

  Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

  Kontakt Petter på mobil +47 90 02 69 01, eller mail:petter@kortapplaus.no  

  Tenk på de klassiske engelske landsbyseriene hvor steinhusene står tett med rosebugnede hager, tegltak og små vinduer. Landsbyer omkranset av duvende grønne enger. Vi skal til Cotswolds, som trolig er det fineste og mest autentiske område man kan finne i England.

  Et kulturlandskap som har fått betegnelsen AOBN, et spesielt vakkert landskap. Cotswolds innbyr til fantastisk vandring mellom gamle landsbyer, hvor puber og gamle møller dukker opp med jevne mellomrom. Vakrere blir det ikke.

  Det naturskjønne området Cotswolds ligger ett par timers kjøring nordvest for London.  Det utgjøre et av Englands mest eventyrlige områder. Det er som reise tilbake i tid når man kommer til de mange små landsbyene i området, det er som en skattkiste av småsteder fra en svunnen tid. Vi skal ha tilhold i byen Cheltenham, en by hvis historie strekker seg tilbake til middelalderen. Denne litt små fasjonable byen byr på alle bekvemmeligheter og tilbud en by skal ha. Den er også et helt utmerket utgangspunkt for å utforske de fineste stedene i Cotswolds.

  Vi skal bo på Queens Hotel, et fire stjerners boutique hotell som ligger perfekt til i Cheltenham. Ordet ærverdig passer godt på dette hotellet. Her har vi frokost, og tilgang på både treningsfasiliteter og svømmebasseng. Det er en bar og en deilig hage til disposisjon, det vi trenger etter en god dag med vandring.

  Omgivelsene til utallige serier og filmer som Downton Abby, The Crown og Bridget Jones Dagbok gir en fantastisk kulisse til gode fotturer. Cotwolds innbyr til å bruke dager utendørs, med grønne åser, sauer på beite og pittoreske landsbyer. Vi skal besøke de fineste byene man kan tenke seg.  Bourton-on-the-Water er en slik by, kåret til den peneste byen i England. Med lave stenbroer over elven Windrush er det en idyll av en annen verden vi skal oppleve.

  Upper and Lower Slaughter er kanskje ikke de koseligste navnene, men det er to billedskjønne landsbyer med sine honningsfargede hus. Her finner man The Old Mill shop, hvor de selger alt mulig, og det er muligheter for et norsk innslag..

  Stow-On-The-Wold er en historisk markedsby. Vi er i et område av England hvor sauer og produksjon av ull skapte rikdom. Som områdets høyest beliggende by, 240 meter over havet, var det markedsby for omsetting av sauer. Byen med aner tilbake til Romerriket innbyr og til en kopp med god engelsk te i en av byens gamle te-salonger.

  Dette er noen av byene vi kommer til å besøke i vakre Cotwolds. Vi kommer til å ta oss mellom byen til fots, og det vil bli dagsetapper på 10 – 20 kilometer. The Cotswolds Way er en 150 kilometer lang vandringsrute fra Chipping Campden til Bath. Vi skal ikke gå hele denne veien, men vi skal til Bath.

  På vei til Bristol stopper vi i Bath. Bath er kjent for sine romerske bad, og unike Georgianske arkitektur. En nydelig blanding av brosteinsbelagte gater, historiske steder og unike georgiansk arkitektur gjør Bath til det stedet i England hvor hele byen står på Unescos verdensarvliste.

  Vi skal til sørvest-England og Bristol. Byen blir vår base de siste tre nettene av vårt opphold. Bristol som by har mye å by på, blant annet det historiske havnekvarteret hvor det myldrer av skip,barer og restauranter. Byen har flotte attraksjoner med blant annet anerkjente museer, slott og parker.

  Bristol er også et godt utgangspunkt for å besøke Wales, som vi skal. Wales ligger rett på andre siden av Bristolkanalen, hvor elven Severen møter Atlanterhavet. Vi skal få en fin tur til fots i Wye Wally. Så skal vi øve på walisiske stedsnavn.

  Høydepunkter

  • Vandring i strålende omgivelser
  • Postkortvakre landsbyer i Cotswolds
  • Bath
  • Livlige Bristol
  • Wales

  Informasjon

  Pris: NOK 16.500,-
  Enkeltromstillegg: NOK 4.200,-

  Prisen inkluderer:

  • flyreise
  • hotell
  • frokost, lunsj og middager, helpensjon med ett glass vin til lunsj og middag
  • alt av transport
  • alle utflukter
  • inngang til alle attraksjoner

   

  Bosted


  Flytider

  21.august: Oslo Gardermoen – London Gatwick klokken 13:05 – 14:25
  Direkte med Norwegian

  28. august: London Gatwick – Oslo Gardermoen klokken 15:00-18:05
  Direkte med Norwegian