YOGA på magiske sicilia

2. – 9. oktober 2024

Vi skal på en spennende kombinasjonsferie til vakre Sicilia. Denne myteomspunnende, dramatiske og vakre øya i Middelhavet. Her blir det yoga i naturskjønne omgivelser og spennende utflukter.

Yoga, kyndig ledet av Gro Thorbjørnsen hver formiddag, setter en god standard for dagen. Så blir det utflukter til pittoreske og flotte steder du ikke ville funnet selv. Her vil det bli gode lunsjer, som kanskje aldri tar slutt, du vil få historien om både Sicilia, mafia og stedene vi besøker. Dette er en reise du vil huske lenge.

Middelhavets største øy er et skattekammer av gode opplevelser. Vi skal lete oss frem til disse små, gamle og flotte byene midt inne på øya. Dit hvor ingen turister kommer. Assoro er en slik by, det sies at byen er eldre enn Roma. Her skal vi bo første del av oppholdet. Det er en fantastisk opplevelse. Det å sitte på byens torg, få servert verdens beste pizza av Angelo og kjenne på den ekte italienske stemningen er det nordmenn drømmer om.  Her blir det besøk i de fine nabobyene, med marked som bare er for lokalbefolkningen, en borg som er hugget ut av fjellet og en opplevelse av det genuine Sicilia.

Fremfor alt handler disse dagene om å ha det hyggelig i vakre omgivelser. Dere vil oppleve det ekte Sicilia, med alt det har å tilby, og ikke minst, vi skal glede oss over det sicilianske kjøkken. Det vil bli tilbud om vandring blant sitron – og olivenlunder. Alt i rett tempo. Så blir det Yoga hver formiddag.
Her kan du lese mer om Yogaaktiviteten.

Så går turen til havet. På vei til havet gjør vi en stopp på en vingård oppe på Etna. Området rundt Etna er som skapt for vindodling, med aske fra vulkanen som gjødsler vinstokkene. Historien om vin fra Sicilia er en kvalitetsreise i vår tid. Hva er bedre enn å høre den på en vingård med vulkanen Etna bak oss og utsikten mot havet foran.

Taormina, kjent fra blant annet Netflix serien White Lotus blir vårt neste stopp. Byen, som ligger på en hylle 200 meter over havet, med nydelig utsikt utover stredet som skiller Sicilia fra fastlandet. Byen huser også et gresk amfiteater med plass til 15.000 mennesker. Gjennom Porta di Catania og Porta di Messina, kommer man inn på hovedgaten Corso Umberto 1. Byen var en gammel festningsby i tidligere tider. Innenfor portene er det et mylder av koselige butikker, kirker, trange smug og åpne plasser med utsikt over i havet. 

Vi skal vi bo helt nede ved havet, i nabobyen Giardini Naxos. Her er det mindre folk, og en herlig strand.  her blir det noe godt i glasset, mens bølgene slår dovent inn. La Dolce Vita på ekte.

FLYTIDER

2. okt: Sandefjord Torp – Pisa 09:15- 12:05
2. okt: Pisa – Catania 17:35 – 19:10

9.okt: Catania – Bergamo 13:45 – 15:30
9.okt: Bergamo -Sandefjord Torp 19:20 – 21:50
På avreisedagen får vi noen timer inne i koselige Pisa by

Innsjekket bagasje – 20 kg

BOSTED

Under oppholdet på indre Sicilia skal vi bo på i to flotte villaer, i den lille landsbyen Assoro. Begge med strålende utsikt, og en deilig atmosfære

Ved havet skal vi bo i Giardini Naxos og Hotel Orpheus

HØYDEPUNKTER

 • Yoga I flotte omgivelser
 • Lokallivet på indre Sicilia
 • Deilige dager ved havet
 • Vinbesøk på Etna, og besøk på vulkanen
 • Mange flotte opplevelser

INFORMASJON

Pris
Fra NOK 18.995,-

Prisen inkluderer:

 • Flyreise
 • overnattinger
 • frokost og middager
 • alt av transport
 • alle utflukter
 • inngang til alle attraksjoner
 • reiseleder fra Kort Applaus Travel

Ikke inkludert i prisen:

 • Lunsj på avreisedag, hjemreisedag ogfridag
 • Enkeltromstillegg: Enkeltrom på forespørsel og pristillegg. Vi ordner etter beste evne.

 

yoga-sicilia 25
yoga-sicilia 24
yoga-sicilia 23
yoga-sicilia 22
yoga-sicilia 21
yoga-sicilia 20
yoga-sicilia 19
yoga-sicilia 18
yoga-sicilia 17
yoga-sicilia 16
yoga-sicilia 15
yoga-sicilia 14
yoga-sicilia 13
yoga-sicilia 12
yoga-sicilia 11
yoga-sicilia 10
yoga-sicilia 09
yoga-sicilia 08
yoga-sicilia 07
yoga-sicilia 06
yoga-sicilia 05
yoga-sicilia 04
yoga-sicilia 03
yoga-sicilia 02
yoga-sicilia 01
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow